insnoad

Gott Nytt år på er alla!


Har de sista minuterna på min rast kvar nu, sedan är det dags att jobba igen. Pratade nyss med Anna hemma i sverige. Lät som att de hade rolig:) tråkigt att inte kunna vara med bara. Men som med allt annat så får jag ta igen det nästa år istallet!

Min hostfamily ska visst inte fira nyår fick jag reda på forut- tråkigt. tror inte att dom är något vidare for att fira overhuvudtaget.. men men. och så är det tänkt att vi några tjejer ska hitta på något istället men nu har det snoat hela dagen och de har inte plogat så kommer ingen stanns. Är insnoad hos en ej firande familj på nyår- wohoow. men får hoppas på att plogbilen snart kommer.


28/12

Idag blev det en svang till Burlington Mall med desirée och Peter- var kul . kopte mig en iPod ( en gron en) :) så jag håller på att få in lite musik på den nu. Har lyckats få in det svenska alfabetet på datorn med- men jag vet inte vart alla tecknen är än for tangentbordet ser ju amerikanskt ut- ska se om jag hittar svenska klister lappar nagon stanns. och så vet jag inte vart ö är heller ( detta var ett fejkat ) men jag får väll klara mig utan den bokstaven- har ju de andra och om det krisar får jag väll fejka ett :P I morgon ska jag jobba igen- en heldag. och så är det inte säkert om jag ska folka med tíll the lake house - jag hoppas inte det=)

Fick ett paket från Michaelan igår med- jätte glad blev jag=) fick en tomte ett halsband, en lyckosten ett kort, tomtebloss, en krokodil och amerikan inspirerat godis :P  Tack så mycket <3

27/ 12

Fick reda på att jag skulle passa alla 5 barnen idag! haha vad tror dom igentligen? Ringde till Desirée så att hon fick komma och hjälpa mig. Men det gick bra- hon fick nastan se Williams riktiga jag- men inte riktigt for det gick over.. Men efter det blev det en film och sedan somnade man bums i sangen

Tack for hjälpen Desirée!

jul jul

Julen ar over och jag tror att alla paketen ar oppnade.. barnen fick sa manga att dom trottnade pa att oppna tillslut. (!) Katies familj ar har- dom at jatte trevliga, och dom ska stanna i ungefar en vecka. Jag fick nagra julklappar jag med- fick 2 presentkort pengar och en almenaka av Katie och steve och av katies mamma sa fick jag ett parlarmband(tror att det ar akta) var jatte fint:) trodde inte att hon skulle ge mig nagot. Och hemmifran fick jag en parfym och sno orhangen:) Pa eftermiddagen var det dags for den stora julmiddagen! barnen hade redan atit pasta och korv sa det var bara for de vuxna. Men jag borde ha blivit lite fundersam nar jag inte sag dem direkt laga nagon mat.. och ingen gubbe med hamt mat kom det heller. Men dom skrot gott om sitt julbort.
det var findukat och fixat i matsalen som aldrig annars anvands och pa ett sido bord stog julmaten..- det bestod av: revbensspjall ( de var valdigt roda sa skippade att ata dom) bonor som var uppvarmda fran konservburk och "potatisgratang ungefar" det var massa lok "kokade strimlade tomater och skivade potatisar mixat ihop. Hmm ja det var vad som fanns pa julbordet iar! hehe inte vad hag hade tankt mig har i Amerika. men men. efter maten gick Katie och hamtade osten som dom skulle ata efter maten- det var en riktigt stor bricka- med 3 ostar pa, starka sa tog inga dar. men sen sa kom det 2 pajer- dom var goda:) Far ta igen allt nasta ar i Sverige istallet.


Idag(26) sa har det blivit en heldag pa shoppingcentret- var galet mycket folk och bilar men det gick bra. fick en hel del handlat med. var kul, och nar jag kom hem sa blev det att leka en liten stund med barnen innan de skulle sova. I morgon ska de vuxna ut och ata sa da ska jag passa 5 barn! haha hur ska detta ga...?


23/12

Idag har det varit slappt- gott:)
forsov mig dock i morse, hade glommt att stalla om klockan fran igar, men vaknade kvart over 8 av att jag horde folk dar uppe- tur det. Borjade jobba 8 sa en kvart for sent ar ju inte sa mycket igentligen? Ajo har ar den forsta kvarten pa morgonen den stressigaste. For det ar da nicholas ( fran klockan ar 8 till 8:15) sa ska han ga upp, kla pa sig, ata frukost, fa pa sig alla vinterkladerna och skynda sig ut till bussen som gar kvart over. Som tur var var Katie nere och hade gjor frukost och bussen var 5 min sen sa vi han anda! och sa var inte charlotte och william dar och masade sagick ju bra.. jobbade till 10 och sen 3- halv 8 sa det har vartit mycket ledig tid idag:) Nu ar dom ivag och hamtar Katies foraldrar pa flygplatsen.. Far se om jag gar upp och sager hej till dom idag eller om det blir i morgon.

jo men eftersom jag slutade tidigt idag och inte har nagon lust att aka nagonstanns sa lanade jag med mig lite filmer ner for att kolla pa, men tror ni jag far start pa dom? nej nje du. Maste kora dem genom datorn men som vanligt ar inte datorer min specialitet- lycket alltid med nagot. sa det ser inte ut som att det blir nagra filmer ikvall- far se om man kommer pa nagot annat istallet.

I moron ar det Julafton i Sverige! Mysigt:) har maste jag dock vanta en dag till tills den 25.. kommer nog att kannas lite konstigt. Har inte fatt nagon julstammning an heller- det anda som tyder pa att det snart  ar jul i detta huset ar granen och julstrumporna som hanger uppe- men de har snart hangt uppe i en manad sa det kanns nastan som att det bara ar en "bluff! hehe.

en lang dag

Idag har jag jobbat Hela dagen ( nastan i alla fall) skolan var framskjuten en timme pa grund av snon sa jobbade forst 9 - 1, sedan 3 till 11! det blir ju mer eller mindre hela dagen. Skulle ha slutat 9 som vanligt men Katie var fast pa ett mall- var tydligen helt galet mycket bilar + detta daliga vaglag. det hade tagit henne en timme att aka en stracka som annars tar 10 min. sa hon kom hem nu vid 11, varit borta 9 timmar! Steve ar det nog annu varre for- for han var tvungen att aka till new hamshire- lake houset- fort sa han lar ju inte vara tillbaka foren till morgonen eller nagot. Menar burlingtonbrukar ta en kvart at kora- och huset tar det 2 timmar att kora vanligtvis..men men sa ar det. fick lite extra for det i alla fall. och de sista 2 timmarna satt jag bara och drack the ungefar..* I morgon kommer Katies foraldrar och pa onsdag kommer hennes syster m familj- ar lite nervos faktiskt- dom verkar vara lite for "perfekta" for mig. men blir sakert kul. Sa alla fall till Katie att jag ville fira jul med dom- hon trodde att jag skulle fira med vanner. men det blir ju inte samma sak. Nu ar klockan 12- men jag maste badda iordning sangen innan jag kan lagga mig- har varit duktig och tvattat allt jag har idag:) gott att ha det gjort- i morgon far jag nog ta och stada lite har ocksa..

Tog ett par kort forut nar det fortfarande var ljust ute..

                

Fick nagra riktiga snobilder innan den regnar bort..

         
Rakade tjuvoppna ett paket hemmifran- och det var dessa sota anglar




Och sa blev det ett kort ma charlotte med- hon tar efter sina broder!

sno sno och annu mera sno..

Det ar verkligen sjukt mycket sno ute nu- och det bara kommer mera och mera. Men i morgon sa skulle det i alla fall sluta, och pa onsdag ska det regan sa det lar bli en gra jul i alla fall tyvarr..
Ska ta lite kort i morgon.

Har suttit inne nastan hela dagen idag, men sedan blev det lite planer med Mia var tank att vi skulle tll burlington- men det var ju inte att tanka pa nar vi fick se vagarna har! Att dom inte lar sig att ploga- jag menar dom har ju sno varje ar. Och inte nog med att vagarna inte ar riktigt plogade ( endel vagar plogar dom igen sa att man inte kommer over korsningen med) Jo sa har dom Fasen sommardack pa bilarna! det ar ju som gjort for att fastna, och om man inte fastnar sa blir det ju problem att promsa istallet, sa det blir till att rulla fram i 20 miles/hour som resten av bilarna har- forutom "plogbilarna" som kor som idioter fram och tillbaka, men det ar inte alltid de har nere plogen ska ni veta!haha amerikaner amerikaner..
Men i alla fall sa bestammde vi oss for att aka ner till starbucks for att sitta dar och bara prata om allt och inget en bra stund. Vi kom ner till vagkorsningen- sedan var vi fast! riktigt fast med! slirade fram och tillbaka med vara stackars sommarack i en snodriva som plogbilen hade plaserat mitt i vagkorsningen( duktigt) sa tillslut sa kom det ut en gubbe fran huset brevid och hjalpte oss att grava loss bilen- snallt av han.
Och sedan bar det ivag till starbucks men tror ni att vi fick aka in pa parkering dar eller? onej inte det inte- nar fick man minsan inte parkera och alla andra parkeringar ar ju tackta med sno.. hmm, sa vi bestammde oss for att ta en filmkvall hos mig i stallet- det kan ju inte ga fel lixom. Ha!
forst sa akte vi till affaren for att kopa nagot gott att burra ner oss med- men nar vi skulle ga ut till bilen igen sa kom vi inte ut saklart, stog och slirade-igen- men denna gangen var det lattare, vi fick lana en snoskrapa till fonstren av "grannbilen"  och sa gjorde vi en vagbana ut med vara skor- blota var vi sedan!.. Men det ar inte over an inte nar vi kom fram till mitt hus sa var inte uppfarten plogad sa vi bestammde oss for att skotta ett litet hal in till varan uppfart dar vi kunde stalla bilen- halva pa uppfarten halva sidan pa vagen. jattebra ide eftersom grannens bil stog pa vagen den med sa trodde vi att det var ok- och dessutom stog ju halva sidan av bilen pa uppfarten. Sa efter en stunds skottande sa gick vi glatt in i varmen och skulle borja kolla pa film nar Katie kommer ner for trappen och sager att vi maste flytta varan bil. Ploggubben hade sagt till henne att det var olagligt att sta pa vagen och att han var tvungen att ploga in oss!- och det ville vi inte, sa dar var varan filmkvall forstord. Eftersom att narmaste parkering skulle vara nere i stan sa struntade vi i det. far bli en annan dag istallet nar det antingen inte snoar eller da amerikanarna har lart sig att ploga och skaffa vinter dack=P

Vi ahr tur att alla amerikaner ar sa hjalpsamma.

I morgon ska jag kora mellankillen till gymnastiken vid 10 sa jag hoppas verkligen att vagarna ar fixade da.. Men nu blir det en kopp the, ska forsoka att bli frisk for detta ar verkligen inte roligt, och sen blir det sova. Skolan har blivit framskjuten en timme i morgon pa grund av snon- det blir i alla fall en timme mera att sova :)


        

En ledig helg..

Har snoat som bara den har, men idag var deet i alla fall uppehall.. Sa tog bilen och akte ivag till Desiree och sa blev det till varan stamm affar marshalls (stavning?) hehe:P Men fick faktiskt kopt mina julklappar till familjen, nu maste jag bara skicka ivag dem med. Tjuvoppnade faktiskt en julklapp idag med- jag vet jag ar dalig. men var sa nyfiken. Det borjade med en tjuvtitt ( jag trodde att det skulle vara sockar , raggsockar, for jag fros sa om fotterna, men det var 3 sma fina porslinganglar. sa nu star dom ovanpa min TV..fina var dom:) och det behovdes lite pynnt har. Tack.

Jo men i alla fall nar vi val skulle aka hem forut fran varan shoppingtur sa funkade inte bilen! Gick verkligen inte att vrida om nyckeln, och dej rattlaset var inte i. Vi vred som bara den trodde att nyckeln skulle ga av och snurrade pa ratten for fullt- men inget, verkligen inget hande! Vi fragade tilloch med en gubbe som vi stoppade pa parkeringen om hjalp, men han kunde inte fixa det heller. Han pratade nagot om nagot fel men vet inte vad han menade. sa det var bara att ringa till Steve det- lite pinsamt faktiskt " hej, du vi ar i bedford och kan inte vrida om nyckeln i din bil- hmm vet du vad vi kan gora" ahha..
Han kom i alla fall dit- och ni tror inte att bil javeln startade! sa klart. Men han bytte faktiskt nyckel till sin egen- kanske har nagon betydelse? han sa att det bara var att vrida om nyckeln hardare- men jag menar bade jag, desiree och en annan gubbe provade att starta bilen sa det maste ha varit nagot fel. for jag har kort den manga ganger och det har aldrig kranglat forut,,! hmm i alla fall s satt vi dar i den kalla bilen medans vi vantade och gav ut alla "aggresioner(:P) pa att klaga pa volvo- joda denna bil som vi och desirees hostmom en timme tidigare hade skrytit sa gott om i detta snovader! ha!
Men men det var ju som sagt tur att vi inte var i connecticut eller nagot

Och jag ar forkyld som bara den- i morgon blir det till att dricka the hela dagen skulle jag tro, men nu en film

...

Usch och fy vilken dag, vaknade med huvudvark och en riktigt forkylning(men febern var borta) fick jobba i en timme och efter det sa blev det tillbaka for att somna igen. Var gott. Sedan ringde desiree- stackaren fick sta ute och vanta pa en buss i nastan en timme idag utan riktiga klader, ar jatte kallt har idag. Har forresten snoat hela dagen- riktigt mycket sno ar det har nu och det ska fortsatta hela helgen.
Sa det har blivit mycket lek i snon med barnen idag..

men har faktiskt gatt ganska bra med barnen hela dagen idag- trodde att alla skulle fa sitt lordagsgodis i morgon ( min muta) Men nar det var dags for laggdags var William foravlig! helt omojlig! sa han ska inte fa nagot i morgon, han kommer at bli jattesur men jag ar ledig sa det gor mig inget ;) hehe..  Maste bara se om jag kan fa ut bilen sa jag kommer ivag till affaren for all sno.. 


                     
 
Maste bara skriva med vad Steve sa till N idag..

(steve tog glass ur frysen- han ar saaa" sjuk idag..men det syns inte pa honom- han ar precis som vanligt men han tycker sa synd om sig sjalv)

N: Can I have some?
S: Yes, after you finish that you can have some( hans kvallsmat och jag sa precis till honom att det inte blir nagot mera sott ikvall)
N:okay
S: Actually you should have the other sort
N: But I want that one, I like it more
S: Yes but chokolate chip is my favorite and I am Soooo sick today so I can't eat that much things and it's not that much left so you can have the other one.(bara halva burken)
N:but chokolate chip is my favorite too
S: Yeah but you are not sick!

Nice dady. Lat mycket roligare pa riktigt for han tycker sa synd om sig sjalv...hah


 
                                          R.I.P.
                                     Linus Nilsson
                                       19/12 -08

                               Du ar saknad av manga



.

suck suck

New York resan som var planerad till helgen blir troligen installd, pagrund av snostormen som ska vara under helgen.. Vi skulle aka med Katie men hon har stallt in sin,hon ville inte kora,  och tagbiljetterna som finns kvar kommer att ga pa 1000:- (2000:- tur och retur) och det ar lite val dyrt!...
sa det ser inte sa bra ut, vi maste ringa och hoppas patt hostelet gar att avboka med i morgon. Men en bra sak ar att Katie ska forsoka att fixa boende hos en van hon har i New york sa att vi kan aka dit over nyar stallet:) Far hoppas pa det.

Och sa vill min aldsta pojke borja med fotboll:) han har inte spelat pa 2 ar sa jag lovade honom (och katie) att jag ska hjalpa honom att trana :D ska bli jatte kul, saknar fotbollen

Det ni!

Idag blev det en svang till .. jo men nu kommer jag saklart inte pa ved det heter.. det stora mallet i alla fall, och det var verkligen stort med. Trodde att det bara skulle vara lite storre an burlington- men dar fick jag en bra overraskning!
Akte forst och plockade upp Mia- hon bodde mycket langre bort an vad jag trodde, och sen foljde vi gpsen till mallet. Riktigt fin vag valde den:P Smal och oversvammad!haha. Men vi kom fram och hittade en battre vag tillbaka hem. Brannde inte sa mycket pengar heller- nastan inget faksiskt, kopte bara ett par skor(igen) fast det ar sommarskor sa gar ju inte att anvanda dem pa ett par manader.

                             

Forresten sa har det snoat i natt! Var helt vitt pa backen nar jag vaknade- Mysigt! Barnen blev jatteglada med.
men nar jag efter manga om och men ( vara garageportar brakar med oss) kom ut med bilen i morse, sa kom jag pa att hunden ar ju ute- sa da var det bara att hoppa ur bilen och borja att leta- ni tror inte att det borjade regna da eller? som bara den, men det fros sa nu ar det ett istacke over snon istallet. men den ligger fortfarand dar:) och sa tror jag inte att dom vet vad riktiga plogbilar ar har, jattedaligt plogat ar det! ungefar som en halvt overgiven gagata i sverige* Men det kanske inte ar sa konstigt pa om man ser pa hur vagarna ser ut over huvudtaget..  ( nu fick jag saklart bara bra plogade vagar pa bilderna nar jag sitter har och klagar:P)



Nu har jag precis kommit hem fran varat cluster meeting- var ganska kul. Vi at mat och delade ut paket- skulle ha behallit mitt eget- gjorde det till sista sekund ungefar- sen bytte jag bort det till ett paket som jag sedan gav bort, sa kom hem tomhant! Fick ett par orhangen- inte fina. Sa jag skulle ha behollit mitt eget=P men men. Fick med mig en nalle fran Mellinda- tyckte den var jattesot forst, men nar man kollar pa den nu sa ser den ut som en rabiesrav nastan* Hmm, men det ar en julbjorn i alla fall.


                                  
                                                             


Kan forresten skryta med att tomten harsuttit i mitt kna!*

16/12

Idag fick jag antligen oppna mitt paket hemmifran:) det var dessa fina orhangen


fodelsedagspresenten fran sverige<3

Gillar dom, sag dom i ett skylltfonster precis innan jag gick pa taget hemma i sverige- sa det var kul:)

Har precis kollat pa en film- pch nu maste jag ga och lagga mig..

Maste bara skriva att min aldsta pojke- han som nastan ar 7- visste inte om att han bodde i Amerika! hehe.. Han fragade vilka lander jag hade varit i och nar jag kom till att:
(L) - "och nu ar jag ju i Amerika"
sa sa han
(N) - " jag har aldrig varit i Amerika"
(L) - jo men du bor ju i Amerika
(n) - Gor jag, hor amerika till concord?
haha vad fasten lar sig ungarna igentligen:P
Det var lite roligt faktiskt..

Men God natt pa er, i morgon ska jag jobba och sa blir det en shoppingtur med Mia

15/12 -08

Om nagon hade sagt till mig for ett halvar sedan att " i ar kommer du att fira din fodelsedag med en ny familj i Amerika-och inte bara det, du kommer aven att fira en dag for tidigt, altsa den 15 dec istallet for den 16e,"  da hade jag bara skrattat, men har sitter jag nu- med sanningen precis skriven:P haha va galet det ar!
Jag fick i alla fall en valdigt fin tarta- som william hade valt ut. han har ganska bra smak anda- den var en sadan dar chokladtarta som man ser pa film, jattegod var den- men man fick ta bort lite glasyr..

Men i morgon ska jag i alla fall oppna fodelsedags presenten som familjen skickade hemmifran:) far ha ett eget litet kalas har med mig sjalv:P

Pratade med min Anna idag med- var kul att fa prata med henne igen, det saknar jag. Vi brukade alltid sitta och babbla massa varje dag men nu ar det veckor i mellan.. Men det ar inte lange alls kvar tills hon med kommer till usa nu:)


Och sa har jag dromt 2 ganger att jag har akt till baka till Sverige- och angrar det som bara den- det maste ju vara ett tecken pa att jag ska stanna i alla fall...? Kommer i alla fall ihag att jag angrat mig som bara den bada gangerna.. hehe..


fodelsedags tartan


Nu ni

Och idag blev det till Marshall's for att shoppa- vi som skulle spara pengarna till New York till helgen (!) brannde lite over 1000:- dar. Men fyndade en hel del- fick ganska mycket for pengarna anda. Och sa har Mia lurat med mig att aka till ett stort center pa onsdag, sa jag kommer vall att vara fattig innan helgen:p ska hinna med att baka pankakor som jag ska ha med till cluster motet med. men kan vall gora dem pa tisdag eller nagot, menar det gar ju att ata dom kalla..

Klippte forresten desirees har idag med- blev lite kortare denna gangen* hehe. och riktigt snett dar ett tag, men vi loste det ganska bra i alla fall. for att vara mina hander som klipper:P

Och passade barnen medans Katie och Steve var ute ikvall- och nu har jag minsan visat ungen vem av oss det ar som bestammer! haha. shit vad arg ha var pa mig och jag var lika arg pa honom men han fattade i alla fall att han inte kunde gora vad som hellst for mig. Hoppas att den respekten kommer att vara ett tag nu, men skulle inte vara forvanad om den ar borta redan i morgon. ( dom andra barnen bara stog och kollade pa oss) hehe. Men sa ar det, efter ett tag sa kom han allt fram snallt till mig och ville vara med igen.

Har forresten fatt en julstrumpa som hanger over spisen med mitt namn pa:D va glad jag blev jatte sott. glommde att ta kort pa den- men ska gora det och lagga upp. sa nu hanger det 6 julstrumpor over spisen.

Ska forresten lagga upp ett kort pa vad mina ungar hade gjort nar vi kom hem igen, helt konstiga ar dom. Hade hangt upp en hund i handklovar i springmaskinen- sa han hangde dar och dinglade- sag riktigt skummt ut. Barnen ar riktigt hemska ibland altsa- " Aa nu rycker jag ut mina ogon och ater upp slemmet- och sa bryter hag av din arm och petar i saret! "hahha, nagra av meningarna jag far hora lite da och da. Ar lite olika varje dag men altid nagon liknande- idag var det armen.
 

Undrar vad det ska bli av dessa ungar

Lussebak

Det blev en heldag med desiree i lordags- akea dit vid ett och bakade hela dagen..( eller ja var tvungen att vara tillbaka vid 7 och passa grannens barn.) lite exrtra pengar blir det ju i alla fall* Det blev lussebular i alla fall, massor av dem, Var riktigt roligt att baka dem- och hennes hostfamilj var dar och tjuvkikade lite da och da- var mysigt. och sa gjorde mamman varm choklad:)
Blev riktigt lyckat faktiskt, trodde inte att det skulle ga sa bra som det gjorde:P Vi fick mala saffranet sjalv med- med en sked. Saffran ar forresten jattedyrt har, fick betala ungefar 80 :- for ett gram! ( var det inte det?) och vi skulle ha 2 sa det blev saffran for 160:-! Men det var det vart. Var riktigt uppskattat av hennes familj att vi bakade och de tyckte om det med. men nar man kom hem hit sa var det liksom- jaha va roligt". Och de tyckte Inte om dem. Kul- sa gav bort en pase, eller ja en halv pase var det vall till Mia.
Jo forresten efter att jag passat grannens barn i nagra timmar sa blev det filmkvall har- valdigt valplanerat utan film! hehe.. mendet loste vi med att se en nastan hel film fran internet, slutet var inte med saklart. Men det var roligt anda- alla var sa trotta sa det gjorde nog inte sa mycket att inte slutet var med i alla fall.

Fick forresten ett paket hemmifran med! Blev jatte glad, och i paketet lag det tre sma julklappar och en fodelsedags present- ska foroka att inte oppna dem i forvag, behover ju faktiskt bara vanta till pa tisdag med att oppna den forsta. Blir svarare med de andra.
Och sa har jag ett problem som jag kom pa nu igen, jag tror att min hostfamily tror att jag fyller ar i morgon.. Blir lite pinsamt om dom kommer i morgon och firar, da kan jag ju liksom inte saga " Ooom, actually- it's tomorrow" far ju helt enkelt lotsas som att det ar i morgon!hehe...
For dom har inte sagt det rakt ut till mig att det skulle vara i morgon- men dom har en  overraskning, och barnen for inte saga nagot till mig- forren pa mandag.. och sa ar den 15 inringad i min chema almenacka.  Men men nagot att skratta at nasta ar.

  Fick detta paket pa posten:)  och i paketet fanns dessa paket- ska se om jag lyckas spara alla 

Lussebullarna*  Sedan blev det film med dessa tjejer


Mmm

Annu en dag gjord- har faktiskt varit har i lite mera an en manad nu- gar fort. men har ju faktiskt ungefar 11 manader kvar sa ska kanske inte saga sa mycket..
Traffade Mia idag och tog en fika pa starbucks- fick lamna ifran mig maraboun som har legat har och nastan fatt mig att ata upp den ett par ganger-men klarade det. Fick dock smaka ett par bitar av henne:)

Var tankt att det skulle bli en svang in till Boston i morgon- men vi kom pa att det ar battre att spara vara stackars slantar til narsta helg da det blir New York! Sa i morgon ska vi baka lussekatter, maste bara forsoka att hitta saffran nagonstanns i detta land...Far fraga Katie om hon vet. Annars finns det ju liksom inte nagon vits med att baka lussekatter om vi inte har nagon saffran.

Idag har jag tranat med- Blev ett "morgonpass i kallaren" hehe... Ska forsoka att hinna med det i morgon med har jag tankt.

Har forresten redan forstort mina nya goa mysbyxor. Skulle vara duktig och stada i badrummet- men problamet var att dom har blekmeddel i stadgrejjerna och saklart sa far jag det pa byxorna- vilket betyder att jag har stora blekta flackar nu! inte fint alls och inget typiskt mig vall..
Nej nu blir det att sova sa man orkar upp i morgon, ska forsoka att inte sova bort dagen helt

Hej & Ha!

nu ni jaklar ska jag borja trana igen- har forsokt att fa igang spring maskinen flera ganger sedan jag flyttade hit men har inte funkat - men nu hittade jag "nyckeln!:) Det ar ju inte direkt nagot varsting gym vi har har i kallaren men vi har i alla fall en cykel, ett springband eller vad det heter, vikter och en annan grej. Menar det ar ju alltid nagot. har ju fatt ett kort med iofs men far se om det blir anvant sa mycket- tittade forbi i gymmet men sag bara massa gubbar som sag ut att rehabilitera aldersskador sa vet inte om jag ar sa sugen pa att ga dit..

Ska borja pa lite, och efter nyar har jag och desiree( eller hur?) bestammt oss for att bli nyttiga- eller aa, nyttigare i alla fall( inte sa svart) hehe.. vi ska infora lordagsgodis- alla sotsaker. och harda straff om vi inte haller det! ojoj, blir svart i detta land:P

Pratade med min bror idag med- var kul. pengarna tog slut pa skypen men det fylldes pa automatiskt- men fran Katies konto! hehe bra for mig iofs men kanske inte lika bra nar hon kommer pa det- far nog ta och beratta for henne. vet inte hur jag andrar riktigt heller sa far vall se upp med det dara lite..

Har varit en jobbig dag idag sa nu blir det till att sova-

Grattis till dig Elina!

idag har jag bara jobbat 5 timmar- var riktigt gott. Barnen skulle pa playdate hos Katies vann sa for mig blev det istallet att aka till Burlington med Desiree. Fick allt en hel del shoppat. Ett par trojor, paket till nasta cluster mote och dagens impuls kop- En ny kamera! Men ni som har sett den vet att det var valdigt valbehovligt, displayen har varit trasig sedan m^a ten ( september) sa man har inte sett nagot alls.. Precis som att anvanda en gammal analog(?) Fast utan kikhal..Sa nu ar min gammla trasiga tegelsten utbytt till en ny en:)

Och livet har ar tillbaka till det vanliga igen- inget mera "I love you Lisa" och lugnt hus utan brak- sa ju att det var for bra att vara sant:P Men det kommer vall och gar. Trivs i alla fall har hos familjen. Speciellt nar jag ar ledig*

Vaknade forresten i natt av att min dator startades- den var pa sleep som vanligt.. Har ingen aning om hur det gick till, men var for trott for att tanka, gick bara upp och stangde av den igen.. Ljudet var med avstangd men jag tror att jag vaknade av det dara "start ljudet- eller sa drommde jag det. det blinkade och hade sig i alla fall.. Och sedan ett par timmar senare ( vid 6 tiden) sa fick jag meddelande pa min svenska telefon, trodde att det var reklam meddelande som vanligt mitt i natten och blev lite sma "irriterad" men det var det inte, utan det var ett meddelande fram Elina som berattade att hon hade klarat uppkorningen! :D Grattis Gumman<3 va gott for dig.

Maste aven beratta for er som var med till turkiet- att ni kommer ihag forsta natten nar jag rakade lasa in Elinas och mina saker i rummet- utan att ha nyckel in.. Och vi verkligen inte fick upp dorren... Det hande igen, fast i the lake house! forstar inte vad jag gor- fast denna gangen var det pojkarnas sovrum jag laste ut oss ifran. Men tillslut hittade vi en metall pinne och fick upp dorren. ( var ett likadant hantag som i turkiet- ett sant dara runt ett..)

Men men nu ska jag varma upp min lunch som jag inte hunnit ata an, men som vanligt kommer det bli att jag varmer den, smakar, slanger och fixar nagot annat.. Inte gott att varma mat ( och denna har inte ens statt i kylen under tiden sa tror jag skippar)


Paketet till cluster motet

Breaksfast

Usch for bortskammda ungar ar min mening idag! Eller fran igar, de far precis som de vill


Maste bara skriva vilken nyttig frykost de gick av Katie med. Hon gick upp tidigare igar for att forbereda frukosten- French toast- vilket betyder att man tar en speciel sorts brodskiva som redan ar tillagad med nagon sorts smet pa nagot satt(?) Sedan ordagrant Dranker man brodskivan i Sirap- pannkaks sirap. man later brodskivan ligga i botten pa en skal med sirap en stund, sedan kor man in den i micron 30 sek. Man tar upp den slibbiga skivan ur skalen, lagger den att simma pa en tallrik och skar upp den i mindre bitar till barnen. Mums!?

( Ett ombyte fran cinnamon toast som bestar av brod socker och kanel)

Sakert valdig nyttig start for barnen pa morgonen..

Lugnet fore stormen...?

Idag har det varit riktigt lugnt faktiskt, for ovanlighetens skull. Jobbade 8-11 men skjutsade William till gymnastiken sa satt dar och inte gjorde nagot i en timme- halvsov. Sen efter var han pa jattebra humor- "Jag alskar gymnastik- och jag alskar dig!!" haha vet inte vad han fick for konstigt att dricka dar inne?! for det har aldrig hant forut. Men man ska vara glad sa lange det varar:)
Sen har det varit lugnt hela dagen- Forsta dagen pa en manad utan att pojkarna har brakat pa riktigt, bara lite tjafs. Fick till och med sluta en halvtimme tidigare eftersom pojkarna gick till sangs direkt..charlotte tror jag redan sov med-gott.  Hmm nagot skummt ar det..

I morgon ska jag istallet jobba hela dagen borjar 8 ( ar ledig mellan 1-3) och slutar 9. Usch usch, ska skjutsa barnen till nagra stallen jag inte vet vart det ar heller- Tack och lov for Gps! (aven fast den lurar mig nastan varje dag) men men hittar ju hem igen i alla fall.

Varan julgran ar pyntat och iordning nu och julstrumporna hanger over den oppna spisen- Amerikanskt?? nej inte alls**

varan julgranoch julstrumporna vid spisen

Forsta trippen till IKEA 6/12

Idag vacktes jag kl halv 8 av att jag fick ett reklam meddelande fran halebop- Yeei. Och 5 min efter sa ringde Desiree- var lite roligare for vi bestammde oss for att aka till IKEA tidigt. Var inte alls sa svart att kora dit, tog ungefar en halvtimme. Blev en hel del shoppande dar faktiskt- kopte paslakan till sangen ( hade inget forut) ljus, diskborste blomma, Choklad:) och blabars te. Kakade lunch med- kunde inte bestamma om jag skulle ta svenska kottbullar, tycker ju inte om kottbullar men bara for att.. Blev kyklingwraps men smakade en av Desiree- dom var faktiskt goda! far nog bli det nasta gang istallet.
Efter akte vi till en stor julaffar i Lexington-dom hade allt som har med julen att gora, Utom Tomtar!? Antar att dom inte anvander tomtar att pynta med har.. och inte adventsljustakar/stjarnor heller...Men men.,

Klippte luggen pa Desiree med, hehe, men det blev inte sa daligt anda fakriskt for att anvanda en barnsax- ska nog skicka bilderna till Linda sa att hon far se att det ligger i blodet/

Sedan var det tankt att vi och tva tjejer till skulle aka och bowla- men nar vi val kom dot sa fanns det sa klart inga banor kvar till oss, skulle fa vanta i 1,5 timmar sa da akte vi hem istallet.

   Efter klippningen*

Antligen fixat...

Nu har Lillan lurat mig till att fixa en blogg- och har antligen kommit ihag att verkligen starta en med. Kanner pa mig att det inte kommer att bli allt for mycket skrivet har men ska forsoka att dela med mig lite av mitt nya liv har i USA till er:) i Alla fall till dig elina- blir sakert den enda lasaren! Haha;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0