23/12

Idag har det varit slappt- gott:)
forsov mig dock i morse, hade glommt att stalla om klockan fran igar, men vaknade kvart over 8 av att jag horde folk dar uppe- tur det. Borjade jobba 8 sa en kvart for sent ar ju inte sa mycket igentligen? Ajo har ar den forsta kvarten pa morgonen den stressigaste. For det ar da nicholas ( fran klockan ar 8 till 8:15) sa ska han ga upp, kla pa sig, ata frukost, fa pa sig alla vinterkladerna och skynda sig ut till bussen som gar kvart over. Som tur var var Katie nere och hade gjor frukost och bussen var 5 min sen sa vi han anda! och sa var inte charlotte och william dar och masade sagick ju bra.. jobbade till 10 och sen 3- halv 8 sa det har vartit mycket ledig tid idag:) Nu ar dom ivag och hamtar Katies foraldrar pa flygplatsen.. Far se om jag gar upp och sager hej till dom idag eller om det blir i morgon.

jo men eftersom jag slutade tidigt idag och inte har nagon lust att aka nagonstanns sa lanade jag med mig lite filmer ner for att kolla pa, men tror ni jag far start pa dom? nej nje du. Maste kora dem genom datorn men som vanligt ar inte datorer min specialitet- lycket alltid med nagot. sa det ser inte ut som att det blir nagra filmer ikvall- far se om man kommer pa nagot annat istallet.

I moron ar det Julafton i Sverige! Mysigt:) har maste jag dock vanta en dag till tills den 25.. kommer nog att kannas lite konstigt. Har inte fatt nagon julstammning an heller- det anda som tyder pa att det snart  ar jul i detta huset ar granen och julstrumporna som hanger uppe- men de har snart hangt uppe i en manad sa det kanns nastan som att det bara ar en "bluff! hehe.

Kommentarer
Postat av: Dessan

De sa att de inte behovde mig heller sa jag ar val mer eller mindre ledig. De ska aka till deras foraldrar imorgon och de har itne fragat om jag vill folja med men jag far fojla med. Och du ska till Ney hampshire eller hur belv det?

Vi far hitta nagon lamplig tid sa kan vi traffas. Kanns sjukt att de firar i SVerige just nu, jag har nada julkansla..

2008-12-24 @ 18:31:53
URL: http://desireelegetth.blogg.se/
Postat av: Mia

Fick du något fint i julklapp då :) ?

2008-12-25 @ 21:30:49
URL: http://mialundholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0