Söndag 27/9

Familjen är fortfarande i New Hampshire vilket inebar en ledig söndag för mig!:) Gråter inte ska ni veta. Så idag har jag träffat tjejerna igen, och fick kryssa av många saker från min " köpa innan sverige" lista. Tänker inte skriva allt här för då kommer ni att dömma mig som en "behov av hjälp att kontrollera sitt shoppings-behov människa" Men det är inte så illa, bara väldigt mycket som man vill ha mid sig hem. Och dollarn är nere i 6, något nu- det ni;D
Nu börjar problemet hur jag ska få hem allt istället- trodde att jag hade allt under kontroll efter att jag skickat min första kartong, men någon (vem denne nu kan vara?) har varit och fyllt på med saker i garderoben igen, så flera kartonger står nu på listan...

Men till helgen blir det i alla fall New York igen! ska bli kul, sista gången blir det - inte lika kul iofs. Men jag SKA tillbaka dit igen om ett par år. och denna gången ska jag komma ihåg att ta kort i staden!
Är påtal om inget i STORT behov av massage- min rygg känns som en stel ond 80-årings idag, men eftersom den enda förutom jag i huset är Tyson så tror jag allt att jag skippar och hoppas på att det känns bättre i morgon när man vaknar istället.

23 september!?



Jag vet att jag tjatar om att tiden går så himla fort här nu. Men i morse när klockan ringde fick jag mig faktiskt en riktigt shock! För där på skärmen stog det 09:00 , 23 sep! ( hade sovmorgon idag) Men det var datumet shocken kom från. 23 september? vart tog denna månad vägen, har inte insett fören nu att september månad ens har börjat. 41 dagar kvar och EN oplanerad helg innan sista arbetsdagen- Hur ska man hinna med allt!?


Idag har jag i alla fall hunnit med att ta en snabb promenad med Mia i morse, stackaren ska jobba 24/7 denna veckan och får inte ett öre extra för det, hennes föräldrar åker till Paris i en vecka..
Efter det så blev det att jobba här tills 6tiden och sedan hade Katie , som den lånebok jag tydigen betraktas som ibland (?), lovat bort att jag skulle åka över till hennes vän och passa hennes 3 barn medans dom skulle iväg en sväng. yeey va glad jag blev när jag fick höra det. Men de barnen är faktiskt ritkigt snälla, så gick helt ok. Och pappan där är brittisk- så himla härlig dialekt:)
Men det gick i alla fall helt ok. Jag fick dock bara en unge till att sova (hoppas på att hon sov) innan föräldrarna kom hem.
Jag lyckades även med att fastna med armen i mellan ribborna i en spjälsäng! På riktigt, fick verkligen inte ur armen! Fick lite smått panik där efter några minuter och lyckades rycka ur armen men nu är armbågen svullen lite väl sönder scratchad och ett väldigt fint och stort blåmärke pryder hela. - Lyckat! Men efter min långa ramsa med alla fina ord jag kunde komma på ( på svenska) så slutade i alla fall ungen att gråta för ett par minuter - får se det positivt;)


Boston..




Vilken fin stad Boston är har jag kommit på, tyvärr några månader försent bara.
 Förstår egentligen inte varför jag inte varit inne mera..
Men i dag var vi i alla fall där, Elin Dess Mia Kathrine och jag, perfekt dag med sol och massa glatt folk:)
Vi han med shopping, picknik, en bra street show, lite kort och massa prat.
Träffade 2 av de tyska tjejerna en sväng där med innan det var dags att dra sig hemmåt.
igår var det tydligen en "årlig" " röka på" dag i Boston, då alla tydligen sitter och röker och polisen inte kan göra så vidare mycket åt det- tyckte det var lite kul faktiskt, men det såg vi inte mycket av idag inte..
Pratade lite med Anna med, vi pratar aldeles för lite nu, var längesedan sist. Men jag är så glad för henne för att hon bor i New York och har hittat några av värdens finaste vänner:)
Efter några timmar på Bostons gator och parker var det dags att sätta sig i Elins lilla röda och bege sig hemmåt. Medans Mia Dess och Elin tog en Starbucks hoppade jag och kathrine ur vid våra bilar. Blev en hejdå kram eftersom det är dags för henne att åka tillbaka hem till Danmark, gud va tiden går fort.. Och väl hemma blev det till att jobba en sväng- är trött på denna utnyttjningen nu faktiskt. Jag behövdes absolut inte alls dessa nästan 2 timmar innan läggdags- plus att ikväll skulle de lägga sig tidigare. Så jag läste 3 böcker för pojkarna vikte ett par kökshanddukar (i ca en halvtimme bara för att dra ut på dötiden som dom absolut behövde mig till)  och några tröjor sedan var det klart- nödvändigt? men så är det. Det skulle vara så mycket bättre om jag jobbade 1,5 timmar längre en annan dag i veckan istället för att bara vara där för att på söndagskvällarna.
Då hade man kunnat planera dagen så mycket bättre..

Men jag ska inte klaga, man får se det positivt -
att jobbar man 50 timmars veckor här så kommer 40timmars veckorna i Sverige att kännas riktigt lyxigt:)

Jag har i alla fall börjat att bocka av min lista på saker att göra och köpa innan det är dags för hemfärd.
Känns riktigt gott faktiskt för det blir mycket där i slutet- Speciellt nu när våran färdig bokade och planerade 13e månad blev canceld, så nu måste vi komma på nya planer ganska snabbt.

Det börjar märkas att det närmar sig nu, samtidigt som det känns väldigt avlägset.
Jag kommer sakna att bo här Väldigt mycket men det ska bli så otroligt gott att få sluta jobba.







Mina Boston tjejer!











*


50 dagar idag-galet vad tiden går fort


Persiko plockning för första:)

Idag har jag varit och plockat persikor, smög ner en hel hög med persikor i väskan från farmen vi var på med Au Pairer och familjerna. Så nu luktar det gott i hela rummet här:) Alla var dock inte riktigt mogna så får vänta med att käka upp dem- kanske bra att de fortfarande är omogna annars hade de väll ruttnat här...  Men det var roligt i alla fall, och jätte varmt:)
Efter detta fick det bli en iced soy chai och struntprat med tjejerna, åkte hem och träffade mia en snabbis innan det var dags att jobba igen. Sedan satt jag i 2,5 timmar och byggde lego med William- slappt för en gångs skull, och det gillar jag:D käkade middag ( som faktiskt var lite kryddad! ;P hör till ovanligheterna) gott, stoppade ungarna i sängen och nu är det lugnt!

Hittade förresten min mugg med:) hoppas på att ajg itne gör sönder den allt för fort bara..

Utnyttjad till max...



I morgon ska jag vara ofrivillig barnvakt åt alldeles för många småbarn



RSS 2.0