Helgen

Nu har jag haft min "lediga helg, familjen har varit i new hamshire men hunden var kvar i huset så har inte direkt kunnat åka någon stanns. Så riktigt ledig har jag ju inte varit.. Men det har varit härligt.
Vaknade i lördags och mådde inte bra för 5öre, riktigt illa. Men eftersom det var våran sista klass så var det bara att dra sig upp ur sängen och göra sig iordning för att åka. Väl där så väntade 3 timmars "lyssna och lär" lektion och efter lunchen var det dags för ytterligare 3 timmar med de muntliga redovisningarna och sertifikat utdelningen. Men tur i oturen så gav sig inte mitt illamående så var tvungen att köra hem och missa redovisningen=) Haha denna kursen engagerade jag mig mycket i.. Men det blev i alla fall hem och sova ett par timmar tills att det var dags för att göra iordning sig lite för att ha Dess och Elin över hit. Skulle äta lite mat innan det var dags för utgång i Boston för dem, men det blev ägg för deras del och det hade nog inte min mage klarat av. Så det blev en lugnt kväll, men klarade verkligen inte av att somna- låg vaken till klockan halv 6 på morgon och vände och vridde på mig, jobbigt. så söndagen blev lite seg faktiskt, vi låg på gräsmattan och solade ett tag, spelade lite "bedminton" och sedan bar det av till Boston en sväng för att bara gå runt. Kom en riktigt åskskur men efter det var det fint. åkte hem och förberedde mig på en för lugn kväll framför en film men istället hamnade vi hos Elins svenska familj på barbeque, det ordet såg riktigt konstigt ut... tror att jag stavade rätt..men  jätte roligt var det i alla fall, bara svenskar så vi satt där och pratade ett tag.
Och idag, måndag, blev det en riktig slappar dag. sov till 10? sedan låg jag i solen i omgångar nästan hela dagen, han med att träna lite och prata med lite folk hemmifrån med, alltid lika roligt. Mikaelan följer nog med til dominikanska och även några extradagar här i boston:) ska bli riktigt roligt. Sedan var jag med om en lite konstig grejj med, men det passar nog inte in här.
väntade på familjen som skulle komma hem vid 3- 4 men vid halv ungefär så ringer de och säger att de inte kommer att vara hemma fören 7 sedan blev det ändrat till 8, hade varit snällt om dom sagt det tidigare så att man hade kunnat göra något under dagen istället för att bara vänta på dem. S. brors fru och dotter kom tillbaka idag och jävlar vilken bitchig kärring! Tycker inte om henne alls, men det värsta är att min familj blir precis lika dan- försök att få mig känna mig mera som en liten slav om ni kan? hoppas verkligen att det blir tillbaka till det vanliga efter att tanten åker annars kommer det bli exakt nedräkning till att flyget lyfter hem till Sverige igen.

I morgon blir det tillbaka till jobb igen, 8-9, 11-7 så det kommer inte att hinnas med mycket mera än jobb i morgon tyvärr..

maj maj- bara 5,5 månader kvar....

Denna veckan har varit riktigt härlig faktiskt, sommar värme, idag och igår har det legat på 90F :) så jag klagar inte* Har kommit ihåg att skicka iväg mina canada papper ( hoppas bara på att jag kommer att hinna få tillbaka dem innan det är daxs att åka) och har skickat iväg paketet till mamma med.
Ringde till Elin och pratade lite med henne- kul. saknar mina tjejer där hemma. pratade lite med min bror med, han "mådde lite bättre denna gången" ;) Sedan har jag suttit läänge några dagar och kollat upp den önskade flygbiljetter hem i sommar. hittade några stycken som var ok men det känndes nästan som att det skulle kvitta så nu struntar jag i det - får vänta till december istället..!
Sen så skulle jag ha pluggat mycket denna veckan med, men ni som känner mig kan nog ganska snabbt räkna ut hur det gick med det.. Vi ska ha gjort en uppsats ett tal och en läxa ( alla ganska små iofs) men som tur är så har jag en räddande stjärna här som har gjort ALLT skolarbete till mig- Tack så jätte mycket pärlan* Och igår kväll blev det tennis med Dess, Elin och Kathrine - kul men det är pinsamt va dålig man är, får ta och tjuvträna lite på ritkigt nu snart.
Dop var det med igår- lilla Meya var det som döptes, känns så konstigt att man inte har sett henne än och när jag kommer hem kommer hon att vara riktigt stor- hela 1 år..
Och idag har det varit ganska fullt upp faktiskt, jobbade en timme i morse. Sedan satte jag mig i min kära Lexus för att åka till Lexington men då började det att krångla för garage dörren ville inte öppna sig. Och eftersom jag var ensam hemma så var det bara för mig att klättra upp bilen ( tur att den är stor..) för att dra upp dörren själv och den var tyngre än jag trodde..men det fixade sig så det var bara att köra ut, men så är ju grejen den att jag kan inte stänga dörren efter mig eftersom det inte finns en bil att stå på längre så lämnade huset öppet och brummade iväg* Väl framme så blev det att sätta sig i den svarta, nu kommer jag inte på vad det är för någon, ihop tejpade(*) pärlan med dess för att den till lagningen. satte oss i solen medans den blev fixad - härligt , efter blev det en sväng till mallet för att få hennes telefon fixad- för den har hon minsan slagit sönder så den bestod av två delar;) haha. och strax efter det var det tillbaka till jobbet igen..
Dagen gick faktiskt riktigt bra, kännde att jag faktiskt trivs ganska bra här ändå, att detta skulle man ju orka med ett år till om det skulle vara så, i alla fall 9 månader så man får en resmånad with my darling from NYC. Men sedan händer det saker som tar ner en på jorden igen och får en att räka ner dagarna

beslutsångest

Ska jag eller ska jag inte boka resan till Sverige i sommar? Beslutsångest, lite dum helg att åka härifrån men Kt lovade att det gick bra. Skulle vara riktigt kul att komma hem en sväng och kul att se bröllopet... Hittade en resa på ca5000:-
hmmmm hmmm, tänker så det knakar för grejjen är den att jag kommer landa i oslo 20 över 12 och bröllopet är  2 eller 3 tiden- hinner jag?

Måste försöka få tag på mamma och linda i morgon och snacka ihop oss lite skulle vara bra..

ojoj

Vad har hänt sedan sist?... Har nog faktiskt ganska mycket att berättaom på en gång nu. Så blir det när man har Lisas bra "kom ihåg bloggen" minne. Men i alla fall så har jag..

... Kan börja med att Dess hade sin födelsedag i onsdags! grattis till henne:) Var duktig och bakade en paj till henne, delade smeten så att min familj skulle få smaka på en dom med. Och här om dagen så frågade jag Steve om han tyckte om den och som svar fick jag " vilken paj? det har jag inte sett någon". Så KT har med andra ord käkat upp hela själv! Haha bra att hon äter något iaf;) men det var lite roligt.

.. Jag har lyckats med att få ett brännsår på magen. Skulle koka pasta till barnen och det slutade med att jag hälde kokvatnet på magen och nu har jag ett fint sår som sakta emd säkert börjar att övergå mer och mer till ett fruktansvärt fint och välplacerat ärr ( Bara liiiiite irroni där**) det är inte allt för stort iaf, som en tumnagel ungefär

...Har fått ont i handleden igen(bara 1 än så länge) Usch. Fast när jag först kände det så blev jag nästan lite glad, Känndes som att en gammal vän kommit tillbaka=) Som att jag har saknat det lite- det är faktiskt nått år sedan det kom bara sådär- utan andledning;)

...Jag ahr blivit stoppad av den amerikanska farbror blå. Men dom är så himla trevliga här, kan dra lite på smilebanden. Tror inte att jag fick någon ticket men om dom nu skickar en så ändras nog min positiva uppfattning av den amerikanska polisen ganska snabbt skulle jag tro;)

...Dess & jag har varit duktiga och träffat en ny Au Pair som kom denna veckan. Men hon är nog ingen som vi kommer att träffa igen..En riktig tysk utan något gemensamt var det. Men ett litet plus i kanten från Melinda och en sväng på starbucks blev det;)

...Har  börjat att plugga¨, så nu är jag tillbaka i skolbänken igen. Kan nästan berätta den historien, var lite roligt faktiskt.
Vi ( Mia, Dess och jag) drog iväg lite över 8 på lördag morgon för att komma i tid till våran lektion. Vi sprang fram och tllbaka där mellan bilen ett tag för vi kom på att vi kunde ju inte vägen. tillslut så fixade det sig i alla fall ( vad vi trodde) Vi kom fram till MassBay där våran klass skulle hållas, träffade en tysk där men det var allt. Tillslut så frågade vi en lärare och det visade sig att vi var på fel Campus. Ajdå, vi som redan började att bli sena. Läraren förklarade för oss att fortsätta 9an 15-20 min så kommer vi till rätt Campus. Så vi börjar att köra. Vi först och efter Tysken i sin bil ( som förresten hade den fungerande GPSen, min hittade inte adressen) Kör och kör tills vi tillslut kör in på en parkering för att se om tysken kanske vet om vi är på rätt väg. -Det var vi inte, körde åt fel håll, så det var bara att vända om och denna gången fick hon köra först.
det var fullt schå att inte tappa bort hennes bil men vi fixade det. En halvtimmesena och ett par nära döden upplevelser ( men mycket mycket skratt) befan vi oss i klassrummet som endast bestod av Au pairer. Framför oss väntade en 6timmars lång lektion. Vi fick ändå gå 1 timme tidigare denna gången eftersom en av lärarna inte var där.. Vi fick förresten en lunch vid 12, fast grejjen är den att "matsalen" stängde 12 så där fick vi ingen mat, blir till att ta med sig eget nästa gång. Mitt uppe i allt när vi åkte runt på motorvägen för att hitta rätt så fick jag se att min bensin lampa lyser ju! haha hade varit så klockent om vi hade fått bensinstopp där mitt i vägen;)  Men vi fixade det i alal fall, får se om det går bättre nästa lördag med.

.. Kusinen ska gifta sig i juli!=) Så funderar skarpt på att ta weekend i Sverige då. Skulle vara så himla kul att komma hem en sväng. Det varkar dock som att biljetten är aldeles för dyr för mig just nu...

...Ska kanske med familjen till Virginia i juni- skulle vara riktigt roligt att se det. Ska visst vara riktigt fint dit vi ska.

...Har köpt morsdag present som jag måste komma ihåg att skicka. Brorsan och jag delar på den och tur det för det blev lite dyrare än vad jag tänkt mig. hoppas att hon tycker om det, annars tar jag det för gillar det skarpt!:)

... Det var nog det mesta från denna veckan som varit. Har förstås fyllt ut min garderob lite mera = fattigare lisa. Riktigt fint börjar det att bli ute igen, plockade syrener idag- dom luktar ju så gott=) och så har Anna fixat våra hostel i Miami=)


6 månader

Idag har jag varit här i 6 hela månader! riktigt fort har det gått, men jag har ju fortfarande 6 månader kvar så ska väll kanske inte säga för mycket än... Men nu väntar bara sommaren hösten och sedan är man hemma i Sverige igen:) Har mina bokade semesterveckor med, en med anna till Miami och en till dominikanska republiken med Dess sara och Michaelan ska komma med!:) ska bli så roligt. Vi måste bara få allting f'rdigbokat nu med..

Passade grannens barn idag i 2 timmar, men idag var det jätte lätt ( tur det för jag har inte varit piggast idag) satt och byggde legopolis grejjer i 2 timmar och sedan passade jag "mina " barn. Gick faktiskt bra idag det med, inte så mycket skrik utan har mest varit lugnt. C. rymmde från mig en sväng iofs- men bara till grannen. Hon vägrade att komma tillbaka för hon skulle leka med hunden som var innomhus så det var bara att traska över i strumporna och hämta ungen. käkade middag och sedan satt jag och lekte med bilar tills det att klockan var 8. Jätte lugn och skän dag har det varit:) Men känner att jag måste försöka att komma isäng i tid idag och ta igen lite tappad sömn.


En twister repris- fast inte lika illa

dålig som jag är med bloggandet så får jag köra en uppdatering igen. Men i veckan hände det inte så mycket, jobb och jobb så har inte mycket kul att berätta. Fast helgen har varit riktigt lyckad faktiskt.
Lördagen började med en lång sovmorgon till kl12, men det behövdes verkligen för jäklar va trött jag var i fredags! Sedan bestämde vi oss för att ta en shoppingsväng, men det gick inte så bra att hitta rätt väg ( vi hade gps) så vi fick kompromisera lite där;) Efter det bar det av hemåt för att göra oss i ordning och städa mitt rum innan vi åkte till Lexington och hämtade upp elin kathrine rasmus och peter. Bestämde oss för att käka indiskt. jätte trevligt var det, käkade mat och drack vin där ett bra tag, maten var helt ok med men dess pappa lurade oss med att man fick jätte stora portioner så vi delade-  men inte våran tyvärr så så väldigt mycket mat blev det inte . Vi åkte och bytte bil till den pensylvensk regestrerade pärlan och sedan bar det av till Concord. Vi kom dock fram till att vi inte hade mycket tid alls innan vi skulle vara tvungna att på något sätt fixa oss in till Boston, en timme ungefär så det hela slutade med att vi struntade i Boston och stannade här och festade istället, riktigt kul hade vi det- men idag ångrar jag att vi var här, för jag är väldigt säker på att vi väckte familjen flera gånger i natt och kan tänka mig att det inte var populärt. men får snacka med dem senare. Men vi hade det kul och i slutet så dök till och med twister mattan upp igen, denna gången hade vi lite bättre koll på vad vi gjorde;)
Och nu sitter jag här halvpigg, känns lite jobbigt med familjen och ska snart gå över till grannen och passa ungen där, efter blir det ett par timmars barnpassning här och sedan väntar sängen igen, ska försöka göra dagen så slapp som möjligt.
Dess sara kathrine rasmus och peter ska förresten till 6-flags idag och ha kul, hoppas det blir lyckat

RSS 2.0