Minnet är så bra så

Hmm jag  är så himmla dålig på att komma ihåg dagarna- kommer inte ihåg vad som var igår och vad som var idag. känns som att de har smält samman utan någon natt ungefär.. Jag vet i alla fall att det var n[got jag skulle skriva här till er men nu är det såklart borta. Står helt still..

Blivit sjuk igen med, inte roligt. och så vet jag inte vad som har hänt med mina leder! Gå går fint, men jag kan inte springa en meter- knäna och fotlederna som spökar. så det har inte blivit mycket tränat denna veckan och inte så mycket spring med barnen heller.. Får hoppas att det går över snart. I morgon bitti ska jag i alla fall iväg till frisören, ska bli riktigt gott- men vet inte hur jag vill ha det än. Bokade en tidig tid (vid 9) för vi hade tänkt oss in till Boston över dagen men D. måste jobba så får se hur det blir. hoppas att vi kommer iväg.

Har förresten blivit antagen till College nu:) Dom ringde och kr[nglade med mig flera gånger i går, hade blivit något fel med papprena tror jag. Men nu är det i alla fall fixat och klart. Bara en 3 credits kurs kvar nu som fattas- men skulle inte tro att jag kommer att "hinna" ta den om jag känner mig själv;) haha

Fick ett filmtips av Katie med- men kommer inte ihåg vad den heter, hon har sagt det flera gånger till mig så känns lite pinsamt att komma ännu en gång och fråga vad den hette. men det skulle i alla fall vara jätte bra


Kommer verkligen inte ihåg vad det var jag skulle skriva eller vad jag har gjort de h'r senaste dagarna så jag får väll gå och lägga mig istället- har förresten förstört min sänglampa- inget typiskt mig**  Pratade med anna förut med, inte länge tills hon kommer till NY nu:)

Utmanad



Kom på att jag har blivit utmanad av Elina*
Skriv 7 sanningar om dig och sedan utmana andra


1.
  Jag är en riktigt Dålig Förlorare

2. 
Jag är mörkrädd som bara den och tror att jag alltid varit?

3.  Hatar fötter

4.  Har satt upp många mål för det här året
 -och hoppas att jag kommer att klara i alla fall några av dem

5.  Saknar min Farmor något fruktansvärt fast att det redan är 4,5 år sedan nu...<3

6.  Det första jag ska äta när jag kommer hem till Sverige
igen är en färsk smörgås med Hushållsost på!

7.  Är dålig på att visa mina riktiga känslor " suddar järna över

" Min bonus prick är att jag lider av Lennartsson syndromet** "



Tillbaka

Så nu ska jag komma ihåg att skriva här, var ett tag sedan nu. Tack för påminnelsen Elina;)*
Men det har inte hänt så mycket här faktiskt.. Shopping och ännu mera shopping! haha. Har faktiskt postat mina julklappar till Sverige ( det var på tiden kanske) och de har redan kommit fram, tog bara ett par dagar. skickade på torsdagen tror jag att det var och på måndag var det framme=)

Och så har jag beställt klipptid så på lördag ska jag till Lexington och klippa mig. det ´är verkligen nödvändigt kan jag säga- har varken klipppt eller färgat det sen jag kom hit, och har faktiskt varit här i nästan 3 månader nu ( shit va illa det lät nu ser jag..) Tiden har gått fort ändå. Men något som jag inte har lyckats med än är att gå till banken och få mitt namn ändrat- dom har skrivit fel. Det är något som jag måste ta tag i snart med+ öppna ett sparkonto så inte alla pengarna försvinner, vill ju ta mig någon stanns på min semester.

De ska ändra mina arbetstider med, hoppas att det blir bättre:) är nästan 100 på att jag kommer att få både lördagen och söndagen ledig- Såå härligt! Sen tror jag inte att jag kommer att behöva jobba vid läggdags så mycket heller ( tack tack) eftersom S. är hemma nu när han inte har något jobb längre så tycker dom att det inte behövs 3 pers för att lägga dem. Men fredagarna blir min kväll eftersom då är det bio för K & S. som gäller. de måste verkligen ha sett Alla filmer- varje fredag så är de ute på bio...

I morgon så är det troligtvis Snowday med - vilket betyder att barnen är lediga från skolan för att det har snöat** tror det skulle bli mellan 8 - 10 inch.
hoppas att det bara blir framskjutet eller något.
Har föresen varit i simmhallen med alla barnen idag- gillar det Inte- Kallt som tusan och massa mas.
och så har jag varit duktigt och tvättat allt+ städat lite, måste damsuga i morgon..


210109

Igår fyllde Elin 20- Grattis till henne<3 Kom faktiskt ihåg att ringa. Hoppas att ni får det kul på Lördag:)


 
Detta var den enda bilden jag fått med på datorn på henne - har en hemma som skulle vara så rolig, men då skulle du nog bli arg ;) hah..

Annars har det inte hänt mycket här, Är helt beroende av twillight serien så idag ska jag börja på den 4e och sista - Breaking dawn.
Fick höra av N. Förut att han inte kunde vänta tills jag skulle åka hem. Tack så mycket. Men efter ett par tomma hot så tog han det tillbaka- ha! Såg att min morbror hade ringt 2 gånger så får ringa tillbaka till honom, kanske inte nu eftersom i sverige är klockan 3 på natten, men ska försöka att komma ihåg det i morgon.

Fick sluta tidigare idag- halv 9, Gott. pojkarna var uppe i sitt rum och C. var med S. och K. behövde ingen hjälp. Men nu hör jag att hela familjen springer runt uppe i köket/kontoret så hon kanske behövde lite mer hjälp än vad hon trodde. men orkar verkligen inte gå upp nu, och jag hade ingen bra dag med dem i dag så det är bättre att S. Pallrar sig upp från sin film pch hjälper henne..

helgen

Nu har jag brännt pengar minsan- Aldeles för mycket. Det blev stor shopping både idag och igår, inte billigt. Måste öppna ett sparkonto snart så att jag får några kronor sparade.. Annars blir det svårt med resorna. Kanske ska till Hawaii!:D Hoppas*

Sommarkänslorna har börjat krypa sig fram- eller ja ute är det ännu en snöstorm för fullt. men i affärerna så hittade vi bikinis och sommarklänningar. Känns som att man borde satsa lite mera på vinterkläder nu med all denna snö- men det är ju inte lika kul. Min familj var borta i helgen, de har inte kommit hem än faktiskt. Så desirée har varit här och hållt mig sällskap istället. Var kul. Lagade mat i går, det blev tunna kött skivor, smaksattris och hemmagjord sås- och sallad med:D var riktigt gott. Sen blev det glass, hehe vi har ju våran onyttiga dag på lordagar.

Och i dag har det inte hänt så väldigt mera heller, blev en till shoppingdag men sen mest lugnt. Hr faktiskt tränat igår och idag med- känns gott.

Tankade förresten fulltank på bilen förut och det gick på §20 !! Det är ingenting ju. det är något som man kommer att bli riktigt bortskämmde med.
 


Till Michapisha;D

Haha nu ska jag reda ut lite här fågor till min Michaelan:P  -  Eclipse är den tredje boken i Twilight serien..  Har läst min livsförbrukning på böcker snart! ha.  Och har precis ansökt till College- Det är en linje som man först läser något om America (?) tror jag att det är, Sedan åker man iväg till en resa till Niagarafallet (stavning?)i Canada:)  hoppas att jag kommer in för annars har jag inget aning om vad jag ska söka till. Pluggning är inte mitt största intresse precis...

Och Tack Michaelan det värmde;P haha. Men nu är det riktigt illa faktiskt- blir lite smått rädd ibland!:P

Familjen [kte precis upp till New hamshire- Gott gott=) Så nu är det bara hunden jag måste tänka på men han är så lat så det är inga problem.


Välkommen tillbaka till in klagomur..

jodå kom precis på att detta är min klagomur (/t.b.t) Men snart ska det nog bli något roligt att skriva med..

Ska börja på Eclipse idag, gick fort med de 2 första.
 Men i alla fall så handlar de ju om vampyrer och varulvar bland annat och nu precis före tolvslaget så börjar hunden ordagrant att Yla! haha jo men det är ju tur att man inte är så mörkrädd och ferslig som jag är..
Men jag har faktiskt något bra att skriva- 
Min familj ska troligen åka upp till huset i morgon, och det betyder att jag får detta huset for mig själv över helgen! Gott=D

Har skickat in min College ansökan med, hoppas på att jag kommer in på den och att det inte var för sent. Den är på 3 credits så behöver 3 till- men om jag känner mig själv rätt så skulle jag inte bli förvånad om jag råkar "missa de sista crediten. Då får jag inte förlänga mitt år här men tror nog inte att det kommer att bli så ändå.


Tror att jag förlorade ett par för många hjärnceller på flyget hit med.. Kommer på mig själv med att vara helt blåst ibland! Haha, hoppas att det går över

120109- bedtime

Bedtime- hatar och älskar dom! haha. Tycker om dem eftersom efter så är man ledig, slipper deras tjat. men undertiden är det inte lika kul. Idag tyckte jag riktitg synd om Katie faktiskt. N. Blev totalt galen over en sak, en obetydlig liten sak som vanligt. Och helt ordagrant flög på W.med slag och sparkar, och W. håller inte gärna inne på sina skrik så det blev helt kaos! Sedan när han märkte att vi inte lät honom komma till W.  så gav han sig på Katie istället. har seriöst aldrig sett han så galen som ikväll. Så kvällen har varit full med sparkar slag skrik och gråt! Katie fick höra den längsta ramsan om vilken dålig mamma hon är- hur dålig ful dum hatat hon var av N. Tyckte riktigt synd om henne där. Han blev snabbt efter det flyttad till det andra rummet och jag fick stanna kvar hos W. Tänkte att det var nog bäst att forsoka han lugn så att en av dom var hanterlig. Steve kikade in i rummet när det var som värst men han vände direkt- Tack så mycket hörru. tror att Katie och jag tänkte samma sak där.
Så ikväll blev det sent. men annars så har resten av dagen varit bra, skjutsade W. till gymnastiken så satt där i en timme och inte gjorde något alls- tittade inte ens på medans W. var där inne- Var så himmla gott att bara få sitta där faktiskt. N. har varit iväg på playdate och W. har haft en här så det har varit lugnt faktiskt.

Fast S. borjar gå mig lite på nerverna med sitt " tycka synd om sig själv. Han forsoker verkligen in i det längsta att forsoka få en att tycka synd om honom och fråga hur han har det. Han sitter och suckar och har sig.

-Men nejdå lille vän- jag tycker inte synd om dig



Det var lite kul förut faktiskt, Katie kokade någon sorts pasta till honom- små bitar så att han skulle kunna svälja det lätt. Men hon gick iväg och frågade om jag kunde passa hans mat,  jovisst inga problem. Fixade iordning så att det var färdigt,  men jag hällde inte ur vattnet, bara sätte det åt sidan och sa åt honom att det var färdigt. Något får han faktiskt gora själv.
Så han gick fram lunkandes, tog fram en skål och en sked och hällde i pastan- med vattnet så han fick skålen overfull med vatten och ett par pasta bitar. Jag tror att han fattade att han gjort bort sig lite for han suckade lämnade kvar skålen i slasken och gick och satte sig vid bordet utan någon mat. haha, Låtsades som att jag inte såg det och gick for att leta upp C. istället.

Fast

Igår blev det en sväng till Boston med Desiree, Marie och Elin- var roligt, gillar verkligen den staden. Får åka in dit och ta lite kort nåon dag med.. Sedan var det tänkt att det skulle bli film, men efter som det skulle bli snöstorm, dom sa att denna skulle bli den värsta, så åkte jag hem tidigt. och när jag vaknade i morse så visst var det snö på backen, men inte alls så mycket som alla sa att det var.
Eftersom jag kom hem tidigt igår och inte hade något att gora så borjade jag att läsa Twilight-  jag är ingen läs människa alls, men kan säga att jag har fastnat! När jag kollade på klockan efter ett tag så var hon mycket, alldeles för mycket, men jag intalade mig själv att jag inte kunde sova så det blev lite till. (Ful jag vet)

Och i morse så var det upp i tid för att passa grannens barn, blev bara 2 timmar så det var gott. men det kändes konstigt eftersom foräldrarna var hemma hela tiden och gick runt i huset. Varfor behövdes jag där då?? aja, lätt jobb var det i alla fall- gjorde absolut inget alls men fick betalt i alla fall. Sedan vid 4 så var det dags att passa "mina barn igen. Ungarna hade socerkick så att det skrek om det så det blev ut att leka i snon i ett par timmar. var roligt faktiskt, och inga bråk var det heller. inte efter ett tag i alla fall. Men sedan åkte Katie, hennes mamma Nicholas och William bort så det var bara charlotte att passa( och steve då**) så det var hellugnt. Tog mig ungefär 40 min att städa koket( helt sjukt med saker var det) och passa charlotte på samma gång. men gav henne såpbubblorna så gick det fint.. Och nu ligger alla och sover- gott.
 Får nog bli ett par sidor idag med tror jag...

"Vuxenpassningen har börjat"

Idag är det en månad till min Anna flyttar till USA ! Inte så att vi kommer att bo speciellt nära varandra (3timmar ungefär) helt ok iofs, men vi kommer ju ialla fall att kunna prata mycket mera:) Och ses med hoppas jag.
Hoppas att du hade kul ikväll förresten- såg att det skulle bli vin och middag -kväll med tjejerna?

Idag har det varit en konstig dag faktiskt, borjade som vanligt med att barnen skulle iväg till skolan i morse. Men barnen kom inte ner, och inte Katie heller så jag trodde att det var snowday eller att det var framskjutet som det är ibland. Dom brukar inte säga till mig det fore. Men halv 9 kom Katie ner och sa att hon hade försovit sig- så där blev det bråttom. som tur var hade N. och W. redan kommit ner och ätit sin frukost så fick slänga in dem i bilen och dags att väcka C. medans katie korde de andra.
Eftersom Katie var tvungen att hämta Steve på sjukhuset i morse ( han hade sin operation igår) så skulle jag hämta barnen vid halv 12 och 12. Gott med ledigt fån 9 tills dess- kan jag träna och fixa lite här innan jag borjar igen när jag är ensam och ingen som stör. Jodå han faktiskt att vara på bandet i 45min och precis när jag tryckte av maskinen och tänkte ta mig en Välbehovlig dusch så ringer Katie och behover att jag kommer och hämtar henne direkt hos bilreperatoren! på en gång for hon var tvungen att åka till sjukhuset ( Batteriet i en av bilarna dog igår så hon hade fixat dit den och de lovade henne att det bara skulle ta en halvtimme men det visade sig att det skulle ta 2,5 timmar istället) Så det var bara att sätta sig svettig och go i bilen och hitta vägen dit. Gick bra men efter jag kommit hem till min dusch så fanns det inte så mycket tid kvar till annat längre. Fick en rolig pratstund med henne i bilen i alla fall.

 Sen när det var dags att hämta bilen så var allihopa tvungna att folja med for S. kan inte passa barnen själv än. Fullt schå men det gick bra, det värsta var trafiken, riktig rusningstrafik var det så det tog en bra stund att ta sig dit och ännu värre var det på vägen hem sen.
Det blev en jätte snabb middag for barnen eftersom de skulle till flygplatsen och hämta "mimi" ,katies mamma, jag fick stanna hemma men var inte ledig inte även fast det inte var några barn i huset- nejdå jag var tvungen att "passa" Steve:P haha! låter kul men någon måste vara hemma ifall det spricker i halsen på honom och han måste åka in till sjukhuset igen. Men det känndes lite konstigt får jag säga- att jobba med att "se efter" en 42 (?) åring.. Borjade i alla fall att läsa på Twilight som jag fick av K. den verkar bra så får nog fortsätta med det.

Och i morgon ska det bli snöstorm igen- typiskt att stormarna alltid ska komma på helgerna när man är ledig så att det blir mycket svårare att ta sig någon stanns. men tror inte att den skulle komma foren på kvällen denna gången faktiskt.. Det märks..



Dagen höjdpunkt - att sitta i bilen och sjunga/dansa med en glad 2åring :P Haha!

080109

Idag har jag jobbat i 13 timmar (!) med barnen. William sa att han var sjuk så han stannade hemma från skolan idag så det var bara Nickolas jag fick skicka iväg i morse. I alla fall hade charlotte gymnastik 10 i 11 i morse så då var william tvungen att sitta och kolla på medand charlotte och jag hoppade runt där inne ( man måte folja med henne in) . Som vanligt var vi halvsena ut i bilen och när jag tillslut fått ungarna att sitta ner så startar inte bilen for mig! Batteriet var heldött! Typiskt, var ensam hemma med så det hjälpte inte mig och min hispighet när jag blir stressad. Men som tur var så var volvon hemma så fick slänga in ungarna i den istället- ytterligare lite skrikande så var vi äntligen iväg -sena som vanligt. ända sedan jag flyttade till Amerika så har jag blivit jätte dålig på att passa tider- även när jag inte jobbar. Men det gick jätte bra när vi väl var igång idag. Katie skjutsade Steve till sjukhuset i boston for sin operation idag, men det var tänkt att hon skulle komma hem på dagen och byta av mig lite men så blev det inte. Så idag har det blivit en heldag på 13 timmar utan någon rast här inte. Men gick bra, inte så mycket skrikande (nicholas kom inte hem foren 4 iofs) fick charlotte till att sova ett par timmar, och vi han att vara ute och leka i snon ett litet tag. Men när mamma är hemma och det är läggdags då ändrar sig allt ska ni veta. Uuhh va trott jag blir ibland
Men nu ska jag i all fall ta och sova några timmar så jag orkar skicka iväg barnen till skolan i morgon bitti, God Natt på er

050109


Min kära far tycker att jag är fördomsfull..Hmm?;)




Å jodå

Idag har det varit tillbaka till det vanliga igen- men tidiga morgonar och mycket tjat. det gick ändå ganska bra i morse, nicholas gick lätt att få ivag till bussen. William var krångligare-skulle skjutsa honom till gymnastiken men efter många om och men så fick jag in honom i bilen med. Fick lura honom lite forst. ** Charlotte skulle jag tydligen inte väcka for hon "behover sova" men det är ju bra att ungen sover kl 08:50 när skolan borjar kl 9!  overlät det till Katie då.

Byggde en snolyckta med W. idag- blev fint. Tände den när det var morkt (och william tyckte att det var lika bra som att ha fodelsedag)

Vi gjorde tacos idag med- trodde att det kan ju inte bli fel är ju jätte gott. men vi använde ingen krydda (ingen alls)for det tycker visst inte barnen om, och kottfärs utan krydda är inte så mycket att hurra for. Så det blev gurka sallad och tackobrod+ lite kottfärs...

Har gått riktigt bra att leka med william idag faktiskt- men ikväll så kom det "- Go away!! Go away!!" Gärna om man ända kunde gora det ibland.

Har faktiskt tränat mycket idag ( myket for att vara mig nu ) Var på springbandet i en halvtimme och sen blev det mage rumpa och armar :) känner mig riktigt duktig faktiskt.



Katie kom in med boken Twilight med- hon hade läst ur den och sa att jag kunde få den. Jag är inte direkt någon läsare men alla säger att den är jätte bra så får forsoka att läsa några rader i den

*********************************************

Måste bara ha med Steves klockrena idag- han är nog inte alltid den smartaste;
Han värmde glass i micron,(varfor)  ett bra tag. Och när han tar ut skålen ur micron så får han ur sig
 

"- oj titta Katie, det är flytande??"

**********************************************


Overraskad...

Har varit en seg dag idag- sov ill ungefär 11- charlotte kom in flera gånger i morse med den mest stinkande blojan jag någonsin kännt! Och steve bytte den inte heller, var ju synd om ungen som säkert hade haft den i  flera timmar. men men. Vi tog oss en promenad jag och D. I en park- fast vet inte om det var så mycket till park bara en stig ungefär, men det är en historisk  väg i alla fall så man kände sig lite duktig i alla fall. gick i 45 min och sedan åkte i vidare till ett annat ställe men blev inte där så länge for vägen hade svämmat over.

Nicholas och Ethan kom in till rummet idag- och for forsta gången på 2 månader så fick jag en kram av honom! och inte bara en utan sammanlagt 3st idag! och två av ethan.Jag blev så himla forvånad, annars brukar det bara vara bråk liksom. Får hoppas att det håller i sig.
Imorgon borjar skolan for barnen igen så då blir det tillbaka till det vanliga shemat igen. tidiga morgonar och mycket tjat.

Lordag

Idag har vi haft våran dåliga dag- eller den har inte vrit jätte dålig ändå. vi har ju faktiskt bara käkat lakrits(säger dock inte hur mycket)**
Men det är ju faktiskt bara en dag i veckan.
Vi har varit och shoppat med- gick runt i 4 timmar i samma affär och när vi skulle hitta våran kära vagn igen så var den borta! haha våran kära vagn med alla saker. Det visade sig att personalen trodde att någon ställt ner den så de hade plockat ur alla sakerna och lagt den i olika kundvagnar-¨(varfor lägga sakerna i andra kundvagnar for?)så det blev till att gå runt och leta saker i de andra vagnarna en stund. heh..  Men vi hittade de mesta i alla fall. kopte endel--

Sen har det inte hänt så mycket faktiskt, tiden har gått väldigt fort. Vi satt och bråkade med Desirees iPod i ungefär 2 timmar! men nu så funkar det i alla fall/ men vi var lite små irriterade där ett bra tag. Nu är klockan 2 så det är nog dags att gå och lägga sig.

Var tänkt att min familj skulle åka upp till huset idag tills i morgon så jag hade planerat att få ha huset helt for mig själv :D men det var ju for bra for att vara sant, när jag kom upp i morse så sa Katie att de skulle stanna hemma istället.. Så det blev källaren ändå-

God Natt


Ny år!

Blev inte riktigt som jag trott att den skulle bli. Tydligen så är inte nyår inte någon stor sak här i Amerika, den är som en vanlig dag om man inte är i New york eller något då. Hemma, även om man inte ska ut, så lagar ju folk mat , skjuter raketer och har det lite fint så men inte här inte. och eftersom man inte är 21 än så kan man inte gå ut heller.
Så på nyår i år satt jag i ett rum i Lexington- tittade på film och käkade annanas..Mjo då. Satt forresten i en bil, och korde, for att hämta Peter på 12slaget.

RSS 2.0