Torsdag

Vaknade upp och kände mig som att jag var ca 70år och inte sovit på ett par veckor- Jo men Surprise! jag har blivit förkyld igen, gjorde nog inte saken så mycket bättre med träningen i gårkväll.. Men det går över så småningom.
Fick jobba lite längre idag, började med 8-12. följde med C. till gymnastiken och direkt efter det så var det dags att hämta upp W. på skolan - och gud va TRÖTT jag är på hans fasoner han håller på med! riktig skitunge kan han vara. Den väl intränade ICA fasaden brast och han fick tydligen veta att jag inte gillade det heller, för C. avbröt mitt snack med " ija mad?" ( ija eller jia är mitt nya namn här) haha den ungen är ändå ganska söt faktiskt.. Försökte avleda W. och få han på bättre humör genom att säga alla roliga saker vi skulle göra i dag och i morgon- och det gick riktigt bra tills jag kom på att det är Torsdag idag och inte Fredag, fasen tillbaka på ruta 1 igen..
efter så blev det en fika på starbucks med D. O. och E. i Lexington- trevligt. Satt där tills att det var dags att åka hem och jobba igen. Eftermiddagen har gått bra, men gud så gott det är när dagarna är gjorda. Har suttit på skypen me Anna en sväng nu, alltid lika roligt :)  och nu ska jag försöka att lägga upp lite bilder har jag tänkt mig. Struntar nog i att träna ikväll, känns som att det inte gör saken bättre just nu faktiskt..
Lekte med W. förut med och lyckades att dra ansiktet i dörrkarmen! jomen visst så nu går jag runt med en bula över det vänstra ögonbrynet och jag antar att det kommer att vara både blått och gult i morgon när jag vaknar. får väll dra till med att det är sveriges nationaldag eller något! Hahaha GUUUUUUd så rolig jag var nu;) Märker att det  är dags för Lisa att sova Nu.

Förresten, mest till godingarna här iofs, men min familj kanske inte åker bort över helegen i alla fall- så 50% att planerna är ändrade!.....

Onsdag

Får väll ta ännu en kort samanfattning om vad som hänt..
I måndags så blev det en morgon promenad i Lexington med D. och O. Gott att vara ute nu när våren börjar på att komma=) Några timmars jobb och sedan på kvällen bar det av till Mia föra att visa min skräck över att köra henne till Bostons flygplats på morgonen därpå!! Aaaa va nervös jag var- men hon övertalade mig allt och kändes ganska ok ändå när jag lämnade huset.. Ringde till Dess på hemvägen och Otto var med där- Räddande ängeln erbjöd sig att skjutsa oss till flygplatsen! ( han har kört där flera gånger så en aning säkrare än mig;) ) riktigt lättad blev jag och man fick ett par timmars sömn innan det var dags att gå upp igen, 05:05 staplade man upp, lite frukost i magen och efter det sätta sig i bilen. Och tack tack tack för hjälpen O.
eftersom jag väckte K & S på morgonen när jag åkte ( vi har ett tjutpip som hörs i deras sovrum så fort man öppnar dörrarna!) så ville jag inte väcka dem en gång till vid 7 tiden när jag kom hem igen så det fick bli en promenad istället- var ganska gott ändå att komma ut och gå en sväng på morgonen..
Dagen gick helt ok med barnen med, vi åkte till en frisörsalong med barnen- riktigt amerikansk- men hur kul som hellst! helt och håller gjort för barn- tv framför stolen och massa färger och figurer! kul:) Katie visade mig en ny affär med... inte bra** ahha men roligt! på kvällen blev det film i lexington- rolig film och trevligt sälskap:)

Idag blev det en morgon promenad i Lexington igen- riktigt härligt vårväder är det! Men D. Hade nog ett väldigt överskott mer energi där i början;) hahaha roligt var det. Blev n[gra bilder med som jag ska försöka lägga upp ikväll.. varit ute ett tag med barnen- härligt härligt att få se solen igen! Nu ska jag nog ta och träna faktiskt, kom på det i tid ikväll och om man överhuvudtaget ska våga sig ut i bikini i sommar så är det nog hårdträning varenda dag som borde stå på schemat!!;) haha f[r se hur det går med det.


    


Söndag

Skulle bli bättre på det här med att skriva var det ja.. får börja till veckan istället- då jag även ska börja att ta tag i flera saker i mitt liv här. Vilket förresten är i morgon kom jag på... Måte ringa till Mia snart med- har lovat lite för mycket här nu, det är bra att man kollar upp saker först, hmm**
Och idag har jag gjort vad?... Åkte till Dess i morse och blev att hon otto och jag åkte in till Boston en sväng- blev inte så mycket gojrt där men bar trevligt, vi gick runt i lite affärer satt och fikade ett tag på starbucks och sen var det dags att åka till Burlongton för att kolla min dator* Riktigt fin var den faktiskt- är sugen på den.. Men ikväll har Steve tillbringat ca 2timmar här för att fixa min dator( frågade han om det fanns något jag kunde ta bort på dator eftersom den var PROPPFULL) inte ett minne alls var det kvar på den. Så när jag slutade jobba vid 8 så kom han glatt upp från mitt rum och berättade stålt att han raderat massa onödigt på datorn- jätte bra tänkte jag:) gick ner och kollade och nu har jag hela 2GB ledigt-yeey! inte så mycket som jag trodde att han hade fått fritt från 2timmars rensande- men bättre än innan i alla fall.. Undra vad han har gjort här-- suttit på youtube för att få lite mera ledig tid från barnen?? haha nej nu ska jag inte vara taskig mot han inte.. så jag vet inte om jag ska köpa datorn eller inte- känns lite onödigt när jag har en som funkar här, men skulle vara gott att ha en egen.. Får se hur det blir, kan ju vänta ett tag men då missar jag hjälpen från Otto..
Hade förresten en Stor städnings dag här igår, riktigt fint blev det:)

Nu ska jag ringa till Mia och sen se om Anna är inne på skypen*


|||


Veckan som varit gick rikigt fort- över en vecka sedan vi hade våran tripp till nyc. Och den 3e april har jag varit här i 5 månader! galet vad tiden går snabbt!:) Har varit dålig på att skriva efter det.. Kommer inte ihåg vad som har hänt heller riktigt- våren har börjat komma, jätte härligt är det ute nu:) Dock kom Dess pappa med dåliga nyheter om att det ska snöa i helgen- men Katie och jag kastade snabbt bort och förnekar den tanken ! Har börjat vara ute mycket mera med barnen nu- det är nog bra för oss alla, lite gladare tror jag att mina kära ungar är** I lördags var jag faktiskt på överrasknings kalas för Sara med Desirée och Otto. Hennes pappa hade ordnat det- riktigt snält tycker jag.
Så det var kul.
Men på kvällen fick jag samtal med dåliga nyheter- usch hemskt ,orättvist och ofattbart när saker som det ska hända....<3 Men han var en högt älskad person och jag vet att de tar hand om varandra där hemma. Det är svårt att inte kunna vara där bara- men saker löser sig!  Har min Anna<3 :)
Så dagarna går inte riktigt lika fort längre men Katies föräldrar är här- jätte trevliga verkligen så det är kul. Vi hade en gemensam middag igår kväll(inte barnen iofs), första gången sen jag kom hit så det  var mysigt- hade ett litet snack med Katie efter med- jätte go person är hon faktiskt..  Träffade såklart D och O igår med - blev inte så mycket gjort , kollade på en film som var ritkigt dålig faktiskt- vad jag tycker. Men idag ska Katies mammas mamma komma hit (!) endel människor lever länge. tror att hon är 97 år! så hon och en till kommer och hälsar på oss..

Får se om jag blir bättre på mina uppdateringar snart


Alone in NYC

Har haft en rolig helg i new york med Anna Desirée & Otto- var riktigt kul att träffa Anna igen<3 Ska försöka att skriva med det mesta här..  Vi åkte i alla fall häifrån vid halv 9 i lördags, var lite seg så det blev lite senare än vi tänkt oss, men vi tog oss tillslut ut på vägen till New York, tog ungefär 3 timmar till Anna men vi tog ändå en pause och käkade våran goda kycklingsallad som vi hade med oss. Dess fick nya krafter och gasade på ännu mera och strax efter det så var vi framme i chappaqua hos Anna. Mysigt hus bodde hon i och familjen verkade vara hur trevlig som hellst! Efter det tog vi i alla fall tåget in till new york city- gillar staden skarpt! Tror att vi var inne i stan vid halv 2(?) eller något och denna dagen så gick vi och gick och gick och efter det så gick vi faktiskt lite till- ända tills vi kunde checka in på hostlet vid 9(?) Blev ingen shopping på lördagen bara gick runt och kollade på det mesta. kommer nog inte ihåg allt nu, ganska så trött, men gick en bit på brooklyn bridge, åkte färgan över till - ja vad heter det nu, en ö där ute i alla fall och då kom i riktigt nära the statue of liberty, vi tog svängen förbi ground zero, nej jag kommer faktiskt inte ihåg allt nu- ni som var med får kommentera de andra sakerna;P Vi hittade i alla fall fram till vårat hostel där på kvällen- gick av på den skabbigaste tunnelbana jag sett! usch, men när man väl kom upp så var det int farligt faktiskt. Checkade in på vårat hostel som var bokat 3 sängar i ett 4 bäddars rum, tänkte inte på att Anna kanske skulle sova kvar med när vi bokade. Men i alla fall så checkade vi in oss 3 medans Anna gömmde sig bakom min rygg;P haha men det funkade! Kom fram till v[rat rum som var litet som ett råtthål*;) tog n[got kort ska f]ors]oka att komma ih[g att lägga upp det. Men det var ingen fara- gick och la oss ganska tidigt, hade inte ännu träffat våran kära rumskompis än.Kan förresten säga att det var inte de skönaste sängarna man kännt precis- 70cm lång tunn fjäder madrass var det. Men va fasten en natt så jag och A. delade..Vi fick skratta av oss ganska bra emd lite Årjängs minnen där med**Men fick i alal fall sova tills klockan var halv 1 på natten ( då hade precis våran rumskompis kommit in med)  för då knackade det på dörren- jo men tjenare där står den amerikanska securitas. Han hade fått hört att det antagligen var en person i rummet som inte skulle vara där. Shit va rädda vi blev där, hur kunde dom veta att Anna var där inne?! Men täcket är ett bra gömställe;) haha.. sen s[ visade det sig tillslut att rummet hade blivit dubbelbokat och att det var en kille som redan bodde i en utav sängarna- men det var riktigt gott ändå att det hände för sedan fick vi byta rum där mitt i natten och fick oss ett 6bäddars rum för oss själva. Gott, det var faktiskt en aning trångt innan.
Vaknade och begav oss väll ungefär vid 10 eller något på söndagen- då var det shopping som stog på shemat! gick til zubb och köpte frukost som vi sedan käkade i Central Park- där kommer det nog att bli riktigt fint till sommaren. Gick runt där ett tag tills shopping begäret blev för stort och vi tog banan ner. Vet inte alls alla ställen vi var och irrade runt på- lite över allt var vi nog i alla fall. Men det var riktigt kul, blev lite shopping- köpte ett par nya stövlar´och mina gammla ligger nu övergivna helt ensamma i en soptunna i New York City* Snyft*
Blev lite annat med men inte så mycket ändå faktiskt- hade väll inte allt för mycket pengar på kortet heller.. Många fikor på Starbucks blev det denna helgen med!
Men efter 2 dagar med väldigt mycket gående så kännde man att man hade fötter, eller tillslut så domnade det väll bort mer eller mindre;P haha. usch. Satte oss på tåget tillbaka till chappaqua och sedan blev det en 3 timmars bilfärd tillbaka till Concord igen.



Har säkert missat mer än hälften av vad som hände men får ta en ny uppdatering en annan dag för nu blir det till att sova!


RSS 2.0