sno sno och annu mera sno..

Det ar verkligen sjukt mycket sno ute nu- och det bara kommer mera och mera. Men i morgon sa skulle det i alla fall sluta, och pa onsdag ska det regan sa det lar bli en gra jul i alla fall tyvarr..
Ska ta lite kort i morgon.

Har suttit inne nastan hela dagen idag, men sedan blev det lite planer med Mia var tank att vi skulle tll burlington- men det var ju inte att tanka pa nar vi fick se vagarna har! Att dom inte lar sig att ploga- jag menar dom har ju sno varje ar. Och inte nog med att vagarna inte ar riktigt plogade ( endel vagar plogar dom igen sa att man inte kommer over korsningen med) Jo sa har dom Fasen sommardack pa bilarna! det ar ju som gjort for att fastna, och om man inte fastnar sa blir det ju problem att promsa istallet, sa det blir till att rulla fram i 20 miles/hour som resten av bilarna har- forutom "plogbilarna" som kor som idioter fram och tillbaka, men det ar inte alltid de har nere plogen ska ni veta!haha amerikaner amerikaner..
Men i alla fall sa bestammde vi oss for att aka ner till starbucks for att sitta dar och bara prata om allt och inget en bra stund. Vi kom ner till vagkorsningen- sedan var vi fast! riktigt fast med! slirade fram och tillbaka med vara stackars sommarack i en snodriva som plogbilen hade plaserat mitt i vagkorsningen( duktigt) sa tillslut sa kom det ut en gubbe fran huset brevid och hjalpte oss att grava loss bilen- snallt av han.
Och sedan bar det ivag till starbucks men tror ni att vi fick aka in pa parkering dar eller? onej inte det inte- nar fick man minsan inte parkera och alla andra parkeringar ar ju tackta med sno.. hmm, sa vi bestammde oss for att ta en filmkvall hos mig i stallet- det kan ju inte ga fel lixom. Ha!
forst sa akte vi till affaren for att kopa nagot gott att burra ner oss med- men nar vi skulle ga ut till bilen igen sa kom vi inte ut saklart, stog och slirade-igen- men denna gangen var det lattare, vi fick lana en snoskrapa till fonstren av "grannbilen"  och sa gjorde vi en vagbana ut med vara skor- blota var vi sedan!.. Men det ar inte over an inte nar vi kom fram till mitt hus sa var inte uppfarten plogad sa vi bestammde oss for att skotta ett litet hal in till varan uppfart dar vi kunde stalla bilen- halva pa uppfarten halva sidan pa vagen. jattebra ide eftersom grannens bil stog pa vagen den med sa trodde vi att det var ok- och dessutom stog ju halva sidan av bilen pa uppfarten. Sa efter en stunds skottande sa gick vi glatt in i varmen och skulle borja kolla pa film nar Katie kommer ner for trappen och sager att vi maste flytta varan bil. Ploggubben hade sagt till henne att det var olagligt att sta pa vagen och att han var tvungen att ploga in oss!- och det ville vi inte, sa dar var varan filmkvall forstord. Eftersom att narmaste parkering skulle vara nere i stan sa struntade vi i det. far bli en annan dag istallet nar det antingen inte snoar eller da amerikanarna har lart sig att ploga och skaffa vinter dack=P

Vi ahr tur att alla amerikaner ar sa hjalpsamma.

I morgon ska jag kora mellankillen till gymnastiken vid 10 sa jag hoppas verkligen att vagarna ar fixade da.. Men nu blir det en kopp the, ska forsoka att bli frisk for detta ar verkligen inte roligt, och sen blir det sova. Skolan har blivit framskjuten en timme i morgon pa grund av snon- det blir i alla fall en timme mera att sova :)


        

Kommentarer
Postat av: Elin

Shit, tänk om det var så här. Skolan framskjuten pga snön :D Haha...

2008-12-22 @ 23:09:47
URL: http://denlillabruna.blogg.se/
Postat av: Mia

Shit vilken kväll det var alltså =P

2008-12-25 @ 21:30:07
URL: http://mialundholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0