Niagara fallen 29-31

Fredagen började som vanligt med att klockan ringde 20 över 7, snoozade några minuter tills att det var dags att göra sig iordning för att jobba och skicka ungarna till skolan. Gick fint och klockan 9 på fredag morgon slutade min arbetsvecka för helgen, och det bar istället av till Kanada och Niagara fallen!:)  Vid halv 2 tiden satte vi oss på bussen i Newton (?), en buss full med Au pairer och en riktigt rolig gubbe som reseledare, en gubbe i sina bästa år som dansade i bussgången till ABBA!haha...
Efter 11 timmar så var vi i alla fall äntligen framme på vårat hotell, men självklart så måste ju något krångla, annars vore något fel eller hur? Så när vi kom fram så visade det sig att Dess, Mia och jag allihopa hade hamnat i olika hotelrum. Det var lite surt men gick bra ändå- man sov knappt ens på rummen så spelade inte så stor roll* Jag hamnade med 2tyskar och en stackars mexikanare som jag tydligen legat och kramat på natten, ** Det var inte de största sängarna att dela med någon man aldrig mött förut.  Men dom var jätte trevliga i alla fall.
Ett par timmar senare var det dax att stiga upp igen för att ta oss en tur till 7/11 och köpa frukost. För halv 10 var det dax att samlas och dra oss bort till de mäktiga niagara fallen. Riktigt fint var det, vi började med att ta på oss vad som såg ut att var blåa sopsäckar med luvor på och gick ombord på båten som skulle ta oss riktigt nära fallen. Och det var tur att vi fick påsarna för när man kom nära fallen var det precis som en riktigt regnskur öste ner på oss. Dränkta i niagara vatten minsan. Efter båtturen var det dags att ta oss bakom fallet! vi drog på oss gula sopsäckar denna gången och man kunde gå som i en tunnel bakom- men där såg man inte speciellt mycket- bara vitt skum ungefär. Och så fanns det en plattform att gå ut på så att man stod precis brevis, det var häftigt faktiskt. Men det var svårt att titta direkt mot det eftersom man fick sig en regäl dos vatten i ögonen.
Sedan var det fri tid som gällde ända till söndag morgon då det var dags att dra sig hemmåt igen.
Lördagen fortsatte med traskande på stan, tills det var dags att dra sig till baka till hotellet för att göra sig iordning för utgång! och Hej vad roligt det var att kunna gå ut, dansa och beställa igen. Den kvällen var efterlängtad, och dansa kan jag lova att vi gjorde, kunde inte gå alls dagen efter. på krokiga och haltande knän släpades det fram på söndagen. Men det var helt klart värt det!
Vi satte oss i bussen vid ca halv 11 på söndag morgon och 9 timmar senare var man äntligen hemma igen.

och tro det eller ej men kanadensarna är till och med ännu trevligare och öppna än vad ameikanarna är -



Tack för en toppen helg tjejer!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0